Om Milosguide.dk

Om Milosguide.dk

Milosguide er Danmarks bedste rejseguide til den græske ø Milos. Det er vores mål at lave den bedste og mest brugbare rejseguide til Milos. Guiden er lavet på erfaringerne med vores to rejseguides til Sifnos og Serifos, som begge er blevet taget godt i mod. Derfor har vi videreført konceptet til Milos.

På Milosguide.dk vil du kunne finde al den information du har brug for, når du skal planlægge hvor din næste ferierejse skal gå hen. Vi sælger ikke rejser, men formidler alene uafhængig rejseinformation.

Milosguide.dk gik i luften i sommeren 2016 efter et par måneders planlægning, skriverier og design – og selvfølgelig et besøg på øen.

Mød folkene bag Milosguide.dk

Tine Vogel – tekst og foto. Har rejst i Grækenland siden 1975 og har stort kendskab til landet og den græske kultur. Har blandt andet besøgt 16 forskellige græske øer, og har i en periode arbejdet i Grækenland på et projekt med truede havskildpadder på det græske fastland og på de Ioniske Øer.

Martin Wolsing – redaktør og webdesign. Solid erfaring med netjournalistik og -marketing samt netmedier i det hele taget. Har designet hjemmesider siden 1997 og tjent til dagen og vejen som redaktør på onx.dk – en af Danmarks største blogs om Apples produkter siden 2007.

Har rejst fra Grønland i nord til Mauritius i syd – og en hel del midt i mellem. Er forholdsvis ny med rejser i det græske øhav, men har dog været på både det græske fastland og fire øer i Kykladerne.

Kontakt

Vil du kontakte os, så klik her: Kontakt Milosguide

Græsk mad

Er du interesseret i græsk mad, så besøg vores hjemmeside med opskrifter på hjemmelavet græsk mad. Den hedder GræskMad.dk

Privatlivspolitik

Her finder du information om cookies samt vores privatlivspolitik.