Opdag Milos

Spisested ved Adamas
En ferie på Milos kan byde på rigtig mange interessante oplevelser, gode strande og smagfuld mad. Det handler bare om at komme ud og opdage øen.

En ferie på Milos kan byde på rigtig mange interessante oplevelser, gode strande og smagfuld mad. Det handler bare om at komme ud og opdage øen. Mange af de mest interessante steder ligger nemlig uden for byerne. Flere af dem kan kun opleves, hvis man stiger ombord på en båd og sejler en tur.

Er du ikke så søstærk er der masser af andre ting at kaste sig over også på landsiden. Besøg eksempelvis en vingård med grottelagring eller gå ned i katakomberne.

Nedenfor har vi lavet en oversigt over nogle af de mest interessante ting du kan opdage og opleve på Milos. Det værende sig byerne, strandene, seværdigheder eller regulære oplevelser. Du kan også finde dem via menuen øverst.

Byerne på Milos

En vigtig ting, når man besøger en græsk ø, er at kende til de forskellige byer. Hvad er der at se og opleve, og hvor er de bedste steder.

Læs om alle byerne på Milos her.

Milos’ strande

Nogle af det græske øhavs mest spektakulære strande ligger på Milos. Milos er kendetegnet ved at have mange forskelligartede strande.

Se beskrivelser af alle strandene på Milos her.

Seværdigheder på Milos

De største seværdigheder på Milos relaterer sig til øens rige forhistorie. Her er flere rigtig interessante arkæologiske seværdigheder og enkelte fine musseer.

Læs om seværdighederne på Milos her.

Oplevelser på Milos

Besøg en vingård, bad i varmt kildevand eller tag på en bådtur til Kimolos eller rundt om Milos.

Her finder du en oversigt over oplevelser på Milos.

God mad på Milos

Vi har selvfølgelig dedikeret et afsnit til den gode mad på Milos. Her finder du tips til hvor det er bedst at spise.