Planlæg dit ophold på Milos

Pollonia
Hvor skal du bo, og hvordan kommer du til Milos? Vi klæder dig på, så du selv kan planlægge den bedste ferie på Milos.

Os bekendt findes der ikke danske charterture til Milos. Man er derfor nødt til at arrangere rejsen selv, hvis man vil til Milos.

Ved at arrangere selv får man også en meget større fleksibilitet. Man kan skrue tingene sammen præcis som man vil. Der er ingen bindinger på antallet af dage eller rejseperiode. Man styrer det fuldstændigt selv.

Takket være intetnettet er det heldigvis ikke så besværligt at arrangere en personlig ferie på Milos, som man måske skulle tro. Alt ligger online lige til at gå til.

En ferierejse består i bund og grund også kun af to elementer: Rejsen derned (og hjem) samt opholdet. Inden man når så vidt, er det dog en god ide at finde ud af, hvornår det er bedst at tage til Milos. Nogle får styr på overnatningerne først og klarer transporten bagefter – andre gør det omvendt. Nedenfor har vi listet tingene i den rækkefølge vi plejer at gøre dem i, når vi skal til Milos.

Finde rejsetidspunkt

Inden du begynder at arrangere din rejse, skal du selvfølgelig have fundet ud af, hvornår du vil afsted. Milos kan besøges hele året, men hvis du vil have badeferie går sæsonen omtrent fra maj til oktober. Den bedste periode at tage til øen i er efter vores mening i sidste halvdel af juni og første halvdel af juli.

Vi har lavet en mere udførlig gennemgang af hvornår det er bedst at rejse til Milos.

Rejsen til Milos

Milos kan nås med færgen fra Athens havneby Piræus eller via indenrigsfly fra lufthavnen i Athen. Begge dele kræver at man først flyver til Athen.

Læs en grundig beskrivelse af, hvordan du får planlagt transporten eller selve rejsen til Milos her.

Overnatning på Milos

Når rejsetidspunktet er fundet, og du har bestilt flybilletterne, skal du have fundet et eller flere steder at overnatte. Det plejer at være den mest spændende fase af planlægningen, og her forventningerne begynder at stige.

Vi har samlet nogle gode råd til i hvilke områder der er bedst at bo, og hvilke hoteller vi kan anbefale. Læs mere om hvordan du får den bedste overnatning på Milos.

Praktisk information

Ofte har man brug for nogle praktiske oplysninger, når man bevæger sig et nyt sted hen. Vi har lavet en oversigt over alt hvad du behøver at hvide, når du skal til Milos.

Du finder den her: Praktisk information