Velkommen til Milosguide

Området ved Klima på Milos
Milos ligger som en diamant i det Ægæiske hav. Med kridhvide huse, krystalklart vand og en uspolerthed man sjældent finder på de mere kendte græske øer.

Milos ligger som en diamant i det Ægæiske hav. Med kridhvide huse, krystalklart vand og en uspolerthed man sjældent finder på de mere kendte græske øer. Milos bliver kaldt kærlighedens ø. Blandt andet fordi et af de bedst kendte kunstværker fra antikkens Grækenland, statuen af kærlighedsgudinden Afrodite, blev fundet her. Men også fordi man forelsker sig i Milos. Dem der én gang har været på Milos kommer gerne igen og igen. Det der trækker er det oprigtige hverdagsliv, der ikke er iscenesat for turisternes skyld, og den venlighed man bliver mødt med hos bageren eller i supermarkedet.

Læg dertil at Milos har nogle af de bedste og mest spektakulære strande i hele Grækenland. Hulerne ved Kleftiko, hvor piraterne gemte sig i gamle dage. Sarakiniko med det hvide månelandskab. Bystranden i Pollonia. De mange små vige og laguner spredt over hele øen. Klippegrotten Papafragas, hvor pimpsten flyder rundt i vandet. Der er nok at tage af. Alt efter hvem man spørger får man at vide at der er op mod 100 strande på Milos. Om man så kommer på Milos i 10 år, er der altid en ny strand at opdage.

Nok er Milos en diamant, men i turistmæssig sammenhæng er den stadig forholdsvis usleben. Man kan ikke bestille en charterferie fra Danmark på Milos, men må gøre arbejdet selv. Det er præcis derfor vi har lavet Milosguide. For at hjælpe dig med at få planlagt alle tiders ferie på Milos, så du også kan opleve denne fantastiske græske ø.

God fornøjelse – og god ferie

Tine og Martin

Vi har ajourført siden i sommeren 2021.

PS Vi har også rejseguides til Sifnos’ dejlige naboøer Serifos og Sifnos: Serifosguide.dk og Sifnosguide.dk samt til mange andre græske øer på GoGreece.dk.